İnegöl Belediyesi'nde Masa Tenisi Turnuvası

26 Ocak 2016 Salı 16:44 2016-01-26 16:54:13
İnegöl Belediyesi'nde Masa Tenisi Turnuvası

 Yaptığı sosyal etkinliklerle personelinin motivasyonunu arttırmayı hedefleyen İnegöl Belediyesi’nden yeni bir proje daha geliyor.

İnegöl Belediyesi personeli arasında düzenlenen masa tenisi turnuvasının kuraları geçtiğimiz gün düzenlenen toplantıda Başkan Yardımcıları Eşref Yiğit ve Güngör Sabri Günaydın tarafından çekilerek eşleştirmeleri yapıldı.

Toplantıda konuşan Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit; “İnegöl Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğümüz marifetiyle birçok branşta halkımıza spor hizmeti veriyoruz. Spor faaliyetlerimize ilave olarak mesai arkadaşlarımızla da bir etkinlik düzenlemek istedik. Dönem dönem düzenlediğimiz futbol ve voleybol turnuvalarının dışında arkadaşlarımızın bireysel olarak yarışabilmesi amacıyla bu defa masa tenisi turnuvası düzenliyoruz. Bu etkinlik vesilesiyle mesai arkadaşlarımızla birlikte hem spor yapalım hem de keyifli vakit geçirelim istedik” dedi.

Düzenlenecek turnuvayla çalışanlar arasındaki dayanışmayı güçlendirerek bu sayede hizmet kalitelerini daha üst seviyelere taşımayı amaçladıklarını söyleyen Yiğit; “Bugün kuralarımızı çekiyoruz. Gruplarımızı belirliyoruz. En kısa sürede maçlarda başlayacak. Ben katılan tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Çalışanlarımıza yönelik bu tür sportif aktivitelerimiz zaman zaman devam edecek. Arkadaşlarımıza şimdiden başarılar diliyor, kazasız belasız bir etkinlik olmasını temenni ediyorum” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Son Güncelleme: 26.01.2016 16:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<