banner359

İnegöl Belediyesi'nde Yeni Atamalar

15 Nisan 2019 Pazartesi 18:12
İnegöl Belediyesi'nde Yeni Atamalar

İnegöl Belediyesinde görevli 4 Daire Müdürü ve 2 Başkan Yardımcısının yeri, Belediye Başkanı Alper Taban tarafından değiştirildi. 

Belediye Başkanı Alper Taban'ın memur iki başkan yardımcısını eski beldelere koordinatör olarak göndereceği öğrenildi.

Başkan Alper Taban’ın İnsan Kaynakları Müdürlüğüne, Mali İşlerde görevli Özer Yordamlı’yı vekaleten getirdiği, İnsan Kaynakları müdürlüğündeki Sabit Bayraktar'ı da Yenice Koordinatörlüğüne görevlendirildiği bilgisine ulaşıldı.

Temizlik İşleri Müdürlüğü görevinde bulunan Yalçın Bayraktar ise Defin İşleri Müdürlüğü’ne atanırken, Yalçın Bayraktar’dan boşalan Temizlik İşleri Müdürlüğüne ise Serdar Zorluer’in getirildiği öğrenildi. 

Zabıta Müdürlüğünde görevinde bulunan Osman Kalkan, Yazı İşleri Müdürlüğüne atanırken, Zabıta Müdürlüğüne ise Fen İşleri dairesinde görevli olan Bilal Aktürk’ün getirildiği öğrenildi.

Taban’ın, belediye bünyesinde görev yapan bazı daire müdürlerini pasif görevlere çekerek yerlerine, memur kadrosunda görev yapan isimleri vekaleten daire müdürü olarak ataması bekleniyor. Yine bazı daire müdürlerinin ise yerlerinde de önemli değişiklikler öngörülüyor. Başkan Taban’ın yeni değişim listesini yeni Müdür Özer Yordamlı aracılığı ile tüm daire müdürlerine ileteceği belirtiliyor. Diğer atamaların en geç 1-2 gün içinde netleşeceği bilgisine ulaşıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<