banner359

İnegöl Belediyesi'ne AK Parti'den 17 aday adayı

17 Kasım 2018 Cumartesi 12:15
İnegöl Belediyesi'ne AK Parti'den 17 aday adayı

2019 yılı Mart ayında yapılacak olan yerel seçim öncesi AK Parti Belediye Başkanlığı başvuruları dün sona erdi. AK Parti’ye bugüne kadar 16 kişi Belediye Başkanlığı aday adaylığı için başvuru da bulundu. Mevcut Belediye Başkanı Alper Taban ile birlikte 14 aday adayı 18 Kasım Pazar günü yapılacak olan temayül yoklamasında teşkilatın önüne çıkacak.

Aday adaylığı için 7 Kasım’da başlayan başvurularda 16 kişi aday adaylığı için partiye giderek başvuruda bulundu. Devrim Kosova, Umut Ortakçı, Ayşe Kuş Taşkın, Adem Demirel, Erkan Akyürek, Nedim Bayram, Bülent Temelli, Asuman Akçay Sakallı, Tevfik Bayraktaroğlu, Sedat Öpçiner, Adli Kavukçu, İsmail Kösen ve Hasan Aydın’ın ardından son gün İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanlığı görevinden istifa eden Yavuz Uğurdağ, AK Parti eski ilçe yönetim kurulu üyesi avukat Savaş Ateş ile Veysel Torun başvuru yaptı.

Gözler teşkilat içerisinde yapılacak olan temayüle çevrildi. 18 Kasım Pazar günü 10.00 ila 16.00 saatleri arasında elektronik ortamda yapılacak temayülde, il ve ilçe belediye başkanları için parti üyeleri oy kullanacak. İlçe belediye başkanları için, ilçe teşkilatındaki ana kademe, gençlik ve kadın kolları başkan ve yöneticileri, ilçede ikamet eden il yönetim üyeleri, mahalle başkanları ve geçmiş dönem ilçe başkanları oy kullanacak. En fazla bir kişi 3 aday adayın ismini yazabilecek. Temayül öncesinde ise, başkan aday adayları Kent Müzesi Konferans Salonunda 16 Kasım Cuma günü düzenlenen programda kendilerini teşkilata anlattılar.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<