banner359

İnegöl Belediyesi’nden park hamlesi

Bursa’nın İnegöl Belediyesi tarafından Kemalpaşa Mahallesi’ne yapılan park törenle açıldı.İnegöl Belediyesi, Kemalpaşa Mahallesi Erenler Camii mevkiinde 5800 metrekare alan üzerine kurulan parkı ilçe halkına kazandırdı. İnegöl’ün...

02 Şubat 2018 Cuma 16:59 2018-02-02 18:39:10
İnegöl Belediyesi’nden park hamlesi

İnegöl Belediyesi tarafından Kemalpaşa Mahallesi’ne yapılan park törenle açıldı.

İnegöl Belediyesi, Kemalpaşa Mahallesi Erenler Camii mevkiinde 5800 metrekare alan üzerine kurulan parkı ilçe halkına kazandırdı. İnegöl’ün eski belediye başkanlarından Kemal Özkan’ın isminin verildiği arazi 5 ayrı parçadan oluşuyor. 68 araçlık otopark, 220 metrekarelik çocuk oyun alanı, 110 metrekarelik fitness alanı, 420 metrekarelik futbol ve basketbol sahası, 1200 metrekarelik yeşil alan ve 2440 metrekarelik sert zemin oturma ve yürüyüş alanı ile 390 metrekarelik 190 metre uzunluğunda kauçuk zemin yürüyüş parkuru bulunuyor.

Sağladığı hizmetin yanında vefanın da en güzel örneğini göstererek parka verdiği Kemal Özkan ismiyle takdir toplayan İnegöl Belediyesi’nin hayata geçirdiği proje törenle hizmete açıldı. Belediye Başkanı Alper Taban, “Gönülden bağlı olduğumuz İnegöl’ümüze duyduğumuz heyecan ve hayâllerin bir yenisini daha eklemenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün bir vefayı öne çıkarıyoruz. Belediye başkalarımızdan değerli büyüğümüz Kemal Özkan beyefendinin adının yaşatılacağı bu nezih parkın açılışını gerçekleştiriyoruz. Şehrimizin dört bir tarafına farklı dokunuşlar yaparak, şehrimize artı bir değer katmaya çalışıyoruz. Önceliğimiz insan ve insana hizmet düsturuyla halkımızın taleplerini sürekli ön planda tutmaktayız. Mahallelerimize nefes aldıracak çalışmalarımızla sosyal yaşama hayat verirken, halkın ihtiyaçlarına cevap verebilecek dinlenme mekânları, meydanlar, otopark alanları, yeşil alan ve çocuk oyun alanları üretme çabamız ise ilçenin her alanında artarak devam ediyor” dedi.

Konuşmaların ardından kurdele kesimiyle Kemal Özkan Parkı ve Çocuk Oyun Alanı hizmete açıldı. Tören protokol mensuplarının penaltı atışı yapmasıyla son buldu.

Son Güncelleme: 02.02.2018 18:39
Anahtar Kelimeler:
InegölInegölhaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<