İnegöl'de 23 Nisan'a özel mini defile

23 Nisan 2020 Perşembe 17:04
İnegöl'de 23 Nisan'a özel mini defile

İnegöllü Tasarımcı ve Kuaför Hanife Onur Taş(45), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle, kapısının önünde mini defile düzenledi. 1 hafta içinde tamamladığı ay-yıldızlı kaftanın tanıtımını evinin bahçesinde düzenlediği mini defile ile komşularına yaptı. Komşusunun mankenliğini yaptığı ay-yıldızlı kaftanı gören komşuları, balkon ve pencerelerinden alkışladılar.

banner380

Tasarımcı ve Kuaför Hanife Onur Taş(45), “İlk olarak kuaförlük mesleğiyle başladım. Son 3 yıldır moda tasarım işine başladım. Coronavirüs nedeniyle evlerimizdeyiz. İşimize devam ediyoruz. 23 Nisan’ın kutlanamayacağını öğrenince çok üzüldüm. 23 Nisan için ay yıldızlı kaftan tasarlamak istedim. Bir hafta içinde kaftanı yaptım. Bahçemizde kapımızın önünde kutlayalım istedik. Bende böyle bir etkinlik yapmak istedim. Atalarımız bizler için bu ülke için büyük savaşlar verdiler. Atatürk’ümüze minnettarız. Bizlerde vatanımızı bir Koranaya vermeyiz.” Dedi.

Anahtar Kelimeler:
Inegöl23 NisanMiniDefile
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<