banner359

İnegöl'de 23 Nisan coşkusu

23 Nisan 2018 Pazartesi 13:35 2018-04-23 13:43:08
İnegöl'de 23 Nisan coşkusu

Türkiye Cumhuriyeti´nin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanı Mustafa Kemal Atatürk tarafından dünya çocuklarına armağan edilen ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, ülke genelinde olduğu gibi İnegöl´de de düzenlenen törenlerle coşkuyla kutlandı.
İlk tören saat 09.00´da Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirildi. Milli Eğitim Müdürlüğü çelenginin Anıta sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunulup, istiklal marşı okundu. Törenlere Kocatepe İlk ve Ortaokulu organizasyonu ile okulun içerisindeki salonda devam edildi.
HAKİMİYET KAYITSIZ ŞARTSIZ MİLLETİNDİR
Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından başlayan programın açılış konuşmasını yapan Kocatepe İlk ve Ortaokulu Müdürü Mahsuni Canbay tarafından yapıldı.
TÜRK BAYRAKLARI HERYERDE
Konuşmanın ardından okulun öğrencileri, ellerinde Türk bayraklarıyla yaptıkları gösteriyle alkış aldılar. İzci grubunun gösteriminin ardından sahne alan dans grubu, mini Dünya dans gösteriyle beğeni aldılar. 
SURİYELİ ÖĞRENCİ BAYRAK ŞİİRİNİ OKUDU
3. sınıf öğrencisi Suriye uyruklu Usame Hamit, ezberlediği bayrak şiiriyle büyük alkış aldı.
Yöresel Halk dansları gösteriminin ardından, gösteriler final gösterisiyle son buldu.
ÖDÜL TÖRENİ
Törenler, okullar arası düzenlenen resim, şiir, kompozisyon ve spor dallarında derece alan öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle son buldu.

Son Güncelleme: 23.04.2018 13:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<