banner359

İnegöl'de 23 Nisan coşkuyla kutlandı

23 Nisan 2019 Salı 15:52
İnegöl'de 23 Nisan coşkuyla kutlandı

Atatürk’ün dünya çocukları için armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı inegöl’de coşkuyla kutlandı. İlk tören Atatürk anıtında gerçekleştirildi. Milli Eğitim Müdürlüğü çelengi anıta sunuldu. Programa TOKİ Mehmet Akif Ersoy İlk Ve Ortaokulu bahçesinde devam edildi. Saygı duruşu ve istiklal marşının ardından programın açış konuşmasını yapan TOKİ Mehmet Akif Ersoy İlk Ve Ortaokulu Müdürü Fikret Kılıç “Sayın Kaymakamım, Sayın Belediye Başkanım, Protokole Mensup Değerli Üyeler, Değerli öğretmenlerim, Kıymetli Misafirler ve Sevgili Öğrenciler. Okulumuzun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü adına düzenlemiş olduğu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programımıza hoş geldiniz. Milli bayramlarımız birlik ve beraberliğimiz için çok önemlidir. Mustafa Kemal Atatürk'ün Türk ve dünya çocuklarına armağan ettiği bu bayramı büyük bir istek ve coşkuyla hazırlamanın sevinç ve gururunu yaşamaktayız. Bu günde çocuklarımıza, devletimize ve milletimize yönelik, bölücü ve yıkıcı faaliyetler karşısında; cumhuriyetimizin değerleri anlama, birlik ve beraberliğimize sahip çıkma şuurunu, her zamankinden daha fazla kazandırma gayretinde olacağız. Çocuklarımıza, kendilerine emanet edilen değerleri ve emanetlerin büyüklüğünü anlatacağız.”

Kılıç açıklamalarına şöyle devam etti; “Sevgili Çocuklar, Sizler, ülkemizin geleceği, milletimizin umudusunuz. Önümüzdeki yıllarda önemli görevlere gelecek, ülkemizi en iyi şekilde temsil edecek ve yarınlara taşıyacaksınız. İmza atacağınız, başarılarla ülkemizin hedeflerini yakalamasında belirleyici rol oynayacaksınız. Bu düşüncelere ışık tutan başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. Bize her zaman destek olalı Kaymakamımız Sayın Şükrü Görücü’ye, Belediye Başkanımız Alper Taban’a, ilçe Milli Eğitim Müdürümüz Fatih Bilican'a teşekkür ediyor, programın hazırlanmasında emeği geçen Kıymetli Öğretmenlerimi, Okul Aile Birliği Başkanımızı, velilerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Tüm bu duygularla, bütün çocuklarımızın 23 Nisan Bayramını kutluyor, hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum. “

Yapılan selamlama konuşmalarının ardından TOKİ Mehmet Akif Ersoy İlk Ve Ortaokulu öğrencileri hazırladıkları birbirinden güzel gösterileri protokol üyeleri ve programa katılan vatandaşlara sergilediler. Gösterilerin ardından İnegöl genelinde düzenlenen spor ve edebiyat müsabakalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri protokol üyeleri tarafından takdim edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<