banner359

İnegöl'de 30 Bin Ardahanlı Yaşıyor!

27 Ocak 2016 Çarşamba 16:28 2016-01-27 18:02:06
İnegöl'de 30 Bin Ardahanlı Yaşıyor!

 Bursa Ardahan İl Derneği Yönetimi, 10 Ocak 2016 tarihinde kongreye giden İnegöl Posof Kültür ve Dayanışma Derneği’nin yeni yönetimini  ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundular

Bursa genelinde kayıtlı 95 bin olmak üzere 100 binin üzerinde Ardahanlı olduğunu, bu sayının 30 bininin İnegöl’deki Posofluların teşkil ettiği büyük bir camia olduklarını ifade ederek konuşmasına başlayan Bursa Ardahan İl Dernek Başkanı Gürsoy Akpınar; BUARDER olarak göreve yeniden seçildiklerini, bu vesileyle de hem tanışmak hem de hayırlı olsun demek için ziyaret gerçekleştirdiklerini söyledi. Dernekçiliğin omuz omuza vermek olduğunun altını çizen Akpınar; Bursa Ardahan Dernekleri Federasyonu çatısı altında birleşip büyük bir aile oluşturulması, bu ailenin güçlü ayaklarından biri olan İnegöl Posoflular Derneği’nin de oluşuma büyük destek vereceklerini ifade ederek yeni yönetime hayırlı olsun temennilerinde bulundu.  
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İnegöl Posof Kültür ve Dayanışma Dernek Başkanı Özgen Kurşun ise konuşmasında, Posoflunun misafirperverliği, kardeşliği ve bulunduğu şehre değer katması ile ön plana çıktığını söyledi. “Kongre sonra tek liste ile göreve geldik. Genç bir kadro ile yola çıktık. Görev dağılımını en güzel şekilde yaptık. Bu hafta protokol ziyaretlerimiz başlıyor. Bir takım plan programımızı önümüze koyarak yolumuza devam edeceğiz. Bursa’da genelinde de üzerimize düşen görev ne ise destek vermeye hazırız.” dedi.

Son Güncelleme: 27.01.2016 18:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<