İnegöl'de denetim ekibine saldırı!

03 Temmuz 2020 Cuma 16:14
İnegöl'de denetim ekibine saldırı!

İnegöl’de Atatürk Bulvarında faaliyette bulunan bir işyerinde maske cezası uygulamak isteyen İlçe Gıda ve Orman Müdürlüğü ile Emniyet ekiplerine işyeri sahipleri saldırdı. Yaşanan arbede sonucunda İlçe Gıda ve Orman Müdürlüğü personeli ile polisler darp edilirken, işyeri hakkında suç duyurusunda bulunuldu.

Edinilen bilgiye göre, İnegöl’de Atatürk Bulvarında faaliyette bulunan bir işyerinde denetim yapmak için giden İlçe Gıda ve Orman Müdürlüğü ile Emniyet ekipleri, işyeri içerisinde çalışan personelin maske takmadığını tespit etti. İşletmeye ceza kesmek istene ekiplere, işyeri sahipleri tarafından önce sözlü akabinde de fiziki saldırı da bulunulduğu iddia edildi. Yaşanan arbede de 1 İlçe Gıda ve Orman Müdürlüğü personeli ile 2 Emniyet mensubu yaralandı. Gerekli yasal işlem yapılan işletme sahibi hakkında suç duyurusunda bulunulacağı öğrenildi.

banner380

Anahtar Kelimeler:
InegölInegölhaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<