İnegöl'de emniyet ekipleri tepelerine bindi!

15 Nisan 2024 Pazartesi 00:39 2024-04-15 09:59:56
İnegöl'de emniyet ekipleri tepelerine bindi!

İnegöl'de uyuşturucu ticareti yapan Suriyeli uyruklu 3 uyuşturucu taciri, emniyet ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı. İşyerine yapılan operasyonda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre uyuşturucu ticareti yapan Abdulkadir A. İnegöl Emniyet Müdürlüğü Narkotik ekipleri tarafından teknik takibe alındı. Mahmudiye mahallesi Ağaç İşleri Sanayisinde işyeri bulunan Abdulkadir A., "Çok taze uyuşturucum geldi" diyerek müşterilerini işyerine davet etti. İnegöl Emniyet Müdürlüğü Narkotik ekipleri tarafından işyerine yapılan operasyonda işyeri sahibi Abdulkadir A. ile C.B. ve M.A. gözaltına alındı. İşyerine ekipler ve özel arama köpekler tarafından yapılan aramada satışa hazır çok sayıda metanfetamin ile Kokain ele geçirildi.
İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine götürülerek sağlık kontrolünden geçirilen 3 şahıs adliyeye sevk edildi.

Son Güncelleme: 15.04.2024 09:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<