İnegöl'de feci olay!

21 Aralık 2016 Çarşamba 15:02 2016-12-21 15:03:26
İnegöl'de feci olay!

Yenice Mahallesi Mobilya ve Ağaç Sanayi Müzesi arkasında ki elektrik trafosunda meydana gelen iş kazasında elektrik akımına kapılan bir işçi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Yenice Mahallesi Mobilya ve Ağaç Sanayi Müzesi arkasında ki elektrik trafosunda bakım çalışması yapan 23 yaşındaki İsmail Kaya, sigortanın patlaması sonucu sıçrayan kıvılcımlardan dolayı yaralandı. İş arkadaşlarının haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansındaki sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı işçi ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı. Yüzünde ve ellerinde yanıklar oluşan genç işçi, burada yapılan müdahalenin ardından müşahede altına alındı.

Olayla ilgili gerekli tahkikatın sürdüğü belirtildi. 

Son Güncelleme: 21.12.2016 15:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<