banner359

İnegöl'de gelişi güzel park sorunu

16 Ağustos 2018 Perşembe 18:58
İnegöl'de gelişi güzel park sorunu

65 bin aracın bulunduğu İnegöl’de belediye tarafından uygulamaya alınan trafik master planı kapsamında yapılan yeni kavşakların çevresindeki hatalı parklanmalar trafiği kitliyor.
İnegöl'de her geçen gün artan araç sayısı ile birlikte ‘trafik ve otopark sorunu’ büyüyor. Atatürk Bulvarı , Adnan Menderes Bulvarı ve Hastane Caddesi  başta olmak üzere kentin birçok ana arterinde araçların çift sıra park edilmesi de kazalara davetiye çıkartıyor. Çift sıra parkların yoğun yaşandığı merkezlerden biri olan İnegöl'ün en işlek caddelerinden Adnan Menderes Caddesi trafik gün geçtikçe daha yoğun bir hal alıyor. Park yeri sıkıntısının olması nedeniyle sürücüler arabalarını buldukları boşluklara park edince, trafik akışı keşmekeşe dönüyor. 
Duyarsız sürücülerin, işlerini halletmek istedikleri yerin önüne park etmeye çalışınca bulvarlarda trafik akışı tek şeride dönüyor. Hal böyle olunca, caddelerde uzun kuyruklar oluşuyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
eser kantarcıoğlu 2018-08-17 11:56:58

arkadaş polis neden ceza yazmaz anlamıyorum.neden hep vatandaş mağdur oluyor da bu adamlar bunu yapmaya devam edip cezalandırılmıyor.

<