banner359

İnegöl'de Güpegündüz Gasp Dehşeti!

12 Mayıs 2018 Cumartesi 17:39 2018-05-12 17:54:06
İnegöl'de Güpegündüz Gasp Dehşeti!

Kemalpaşa Mahallesi'nde meydana gelen olayda, bir kadına adres sorma bahanesiyle yaklaşan iki şahıs, kadının çantasını ve telefonunu gasp ederek kaçtı. Şahıslar kısa süren kovalamacının ardından emniyet ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı.

Edinilen bilgilere göre olay Kemalpaşa Mahallesi Halk Eğitim Merkezi mevkiinde meydana geldi.  Cumartesi pazarından alışveriş yapan  Demet E.isimli bir kadın, alışverişin ardından evine gitmek için yola çıktı. Şelale sokak üzerinden yaya olarak evine giden talihsiz kadının yanına özel bir otomobil ile bir erkek, birde bayan şahıs yanaştı. Demet E. isimli kadına adres sorma bahanesi ile yaklaşan biri kadın,biri erkek şahıs  kadının çantasını ve telefonunu gasp ederek olay yerinden hızla uzaklaştılar. 

Çevredeki vatandaşların ihbarı ve verdikleri eşkal üzerinde  çalışma başlatan İnegöl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, şahısları kısa süren kovalamacanın ardından Çamaşırlık Camii civarında kıskıvrak yakaladı. 

Otomobilde yakalanan T.Ö., P.E. ve araçta bulunan diğer üç kişi gözaltına alındı.

Son Güncelleme: 12.05.2018 17:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<