İnegöl'de ilginç bir hırsızlık olayı!

20 Ağustos 2020 Perşembe 23:00 2020-08-21 10:27:51
İnegöl'de ilginç bir hırsızlık olayı!

Mahmudiye Mahallesi’nde meydana gelen hırsızlık olayında marketten sadaka kutusu çalan hırsız, arkasından gelen çocuğun kendisini fark etmesi üzerine çocuğa para vererek susturdu.

GÖZÜNE SADAKA KUTUSUNU KESTİRDİ
Edinilen bilgiye göre geçtiğimiz günlerde Mahmudiye Mahallesi’nde bulunan bir markete gelen şahıs etrafı kolaçan ettikten sonra gözüne sadaka kutusunu kestirdi. Sigara alma bahanesiyle içeri giren hırsız içerideki yoğunluktan faydalanarak kasada bulunun iş yeri sahibinden sigara istedi. Arkasını dönerek sigarayı vermek isteyen iş yeri sahibinin bu zaafından faydalanan hırsız masa üzerinde bulunan sadaka kutusunu el hızlılığı ile alarak arka cebine koydu. Bu esnada market içerisinde bulunan çocuklar şahsın sadaka kutusunu çaldığını fark etti. Hırsız cebinden para çıkararak çocuğa verip susmasını sağladı. Sigarayı alan şahıs arkasına bile bakmadan hızlıca marketten ayrıldı. 
KAMERAYA BAKINCA FARK ETTİLER
Akşamüzeri sadaka kutusunun yerinde olmadığını fark eden iş yeri sahipleri ilk önce iş yeri içerisinde sadaka kutusunu arasa da bulamadı. Daha sonra akıllarına güvenlik kameralarına bakma fikri geldi. Geriye dönüp baktıklarında hırsızın sadaka kutusunu çaldığını fark ettiler.
PARA VEREREK ÇOCUKLARI SUSTURUYOR
Kendisinin markette olmadığı sırada hırsızlığın yaşandığını anlatan işletme sahibi Yafes Çiftçi, “ Ben hırsızlığın yaşandığı esnada burada yoktum. Kızım markete bakıyordu. Buradaki kalabalıktan faydalanarak içeriye giriyor ve kızımın ulaşamayacağı bir noktadan sigara istiyor. Kızımın dönüp sigarayı vermek istediği esnada masa üstündeki sadaka kutusunu alarak cebine koyuyor.  O esnada yanında bulunan çocuklar durumu fark edince onlara da cebinden para çıkararak veriyor. Ve çocukların susmasını sağlıyor. Biz burada mağdur olduk. Diğer esnaflarında mağdur olmamaları için bu hırsızlara dikkat etsinler” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 21.08.2020 10:27
Anahtar Kelimeler:
Inegöl
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<