banner359

İnegöl'de kahreden ölüm

06 Şubat 2020 Perşembe 12:30 2020-02-06 18:05:29
İnegöl'de kahreden ölüm

Tüfekçikonak da resmi olarak maden araması yapan firmanın işçisi Hurşit Kurşun(45) toprak kayması sonucu düştüğü dere içerisinde 1.5 kilometre sürüklenerek hayatını kaybetti.
Edinilen bilgilere göre olay İnegöl'ün kırsal Tüfekçikonak Mahalesinde meydana geldi. Sabah saatlerinde maden araması yapan işçilerden Hurşit Kurşun(45) toprak kayması sonucu dereye düştü. Hızlı akan derede sürüklenen arkadaşını gören işçiler yardım etmeye çalışsalarda başarılı olmadılar. Dere kenarında yürüyen mahalle muhtarı Şahamettin Aykul, dere içersindeki dallara takılmış cesedi gördü. Muhtar durumu İnegöl Jandarma Komutanlığı ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen 112 ve Jandarma ekipleri, cesedi dere içerisinden çıkardılar. İşçinin mesai arkadaşları ise duygulu anlar yaşadılar. 
O anları anlatan muhtar Şahamettin Aykul, "Sabah dere kenarında yürüyordum. Bir baktım ki derede insan kolu gördüm. Yakınlaştığımda ceset olduğunu fark ettim. Durumu jandarmaya bildirdim. Sabah maden işçileri çalışırken toprak kayması meydana gelmiş ve işçi dereye düşüp sürüklenmiş. Yaklaşık 1.5 kilometre sürüklenip dala takılmış" dedi.
İşçinin cenazesi savcılık incelemesinin ardından kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Son Güncelleme: 06.02.2020 18:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<