banner359

İnegöl'de karla mücadele sürüyor!

16 Aralık 2016 Cuma 12:30 2016-12-16 12:32:30
İnegöl'de karla mücadele sürüyor!

 Dün gece etkili olan kar yağışı nedeniyle İnegöl'de 19 kırsal mahallenin yolları kapandı. Kapanan Yollar ekipler tarafından tekrar açıldı.

Kar yağışı inegöl şehir merkezinde olduğu gibi  en çok yüksek kesimlerde etkili oldu. İnegöl ile bağlantı yolu kesilen  Mezit,Sultaniye, Gedikpınar, Kocakonak,Eskikaracakaya,Gedikpınar, Mesruriye, Oylat, Saadet, Tekke, İskaniye, Tuzla, Çaylıca, Konurlar, Bahariye, Boğazova, Hayriye, Mezit, Sulhiye, Bursa Büyükşehir Belediyesi İnegöl şantiyesi ekipleri tarafından kısa süre içerisinde ulaşıma tekrar açıldı. Ekipler kapalı her hangi bir yolun olmadığı don olayına karşı sürekli tuzlama çalışmaları yapıldığını belirttiler

Öte yandan Bursa-Ankara yolunun Mezit ve Ümitalan mevkilerinde ekipler sürekli karlamücadele ediyor. İnegöl Belediyesi'ne ait iş makineleriyle ulaşım kesintisiz sağlanıyor. 

Son Güncelleme: 16.12.2016 12:32
Anahtar Kelimeler:
InegölHaberE-inegol
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<