İnegöl'de Kasap Denetimleri Sürüyor

25 Aralık 2015 Cuma 11:41 2015-12-25 11:43:27
İnegöl'de Kasap Denetimleri Sürüyor

 İnegöl Belediyesi’nin, ilçe halkının her türlü gıda ürününü gönül rahatlığı ile tüketmesi için gıda üretimi ve satışı yapan iş yerlerine yönelik gerçekleştirdiği denetimler kasapların denetlenmesiyle devam ediyor.

banner380
Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban, ilçede bulunan 33 kasabın Zabıta Müdürlüğü ekipleri ve Veteriner İşleri Müdürlüğünden görevli veteriner hekim eşliğinde denetimden geçtiğini belirtti. Taban ayrıca; kasaplardan sucuk ve İnegöl Köftesi alırken mutlaka üzerlerindeki etiket ve imal tarihi ile son kullanma tarihlerine bakmaları konusunda vatandaşları uyardı.
 
Çeşitli iş dallarında faaliyet gösteren esnafa yapılan denetimlerin belirli periyotlar ile yapıldığını vurgulayan Başkan Yardımcısı Taban; “Vatandaşlarımıza daha kaliteli ve prosedüre uygun hizmet verilmesi açısından kontrol ve denetimleri önemsiyoruz. Denetimlerimiz aniden ve zamansız olarak yapılıyor. Hem hijyenik açıdan, hem de kanunlara uyulması açısından denetimlerimizi rutin bir şekilde yapıyoruz” dedi.
 
Kasap denetimlerinde; etiket, iş yeri ruhsatı kontrolü, damgasız ürün kontrolü, genel temizlik ve hijyen noktasında denetim yaptıklarını belirten Taban; “Yapılan denetimler sonucunda cezai işlem gerektirecek bir durumun olmadığı ekiplerimiz tarafından tespit edilmiştir. Bu da esnafımızın işini ciddiye alarak yaptığını gösterir. Halkımız gönül rahatlığıyla ilçemizde bulunan kasap esnafımızdan alışveriş yapabilir” dedi.
 
Taban ayrıca müşterisine kaliteli hizmet sunan ve işini titizlikle yapan İnegöl’deki kasap esnafına da teşekkür etti

Son Güncelleme: 25.12.2015 11:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<