İnegöl'de korkutan kaza

27 Şubat 2021 Cumartesi 14:11 2021-02-27 14:22:53
İnegöl'de korkutan kaza

Mesudiye Mahallesi'nde meydana gelen kazada, ters yöne giren motosiklet ile bir otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kaza sonucu 2 kişi yaralanırdı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Dutluca Sokak üzerinde meydana geldi. Basel L. (27) idaresindeki 16 MB 841 plakalı motosiklet tek yön olan sokağa ters yönden girince sokak üzerinde seyreden Onur A. (24) idaresindeki 16 ACS 836 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle devrilen motosikletteki sürücü ve arkasında yolcu konumunda bulunan Hasan C. (25) yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Sağlık Ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaparak İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırdı. Tedavi altına alınan yaralılardan Basel L.'nin sağlık durumunun ciddi oluduğu öğrenildi.

banner380

3 KİŞİYE TUTANAK TUTULDU

Kaza sonrasında olay yerine gelen polis ekipleri kazaya karışan 3 kişinin sokağa çıkma yasağı kapsamında izin belgelerinin olmadığını tespit etti ve tutanak tuttu. Motosiklet sürücüsüne ters yöne girdiği için ayrı ceza kesildi.

Kaza ile alakalı soruşturma başlatıldı.

Son Güncelleme: 27.02.2021 14:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<