banner359

İnegöl'de Kuaförlere Topuz Eğitimi

06 Mart 2018 Salı 09:57
İnegöl'de Kuaförlere Topuz Eğitimi

İnegöl Berberler ve Kuaförler Odası tarafından üyelere yönelik başlatılan eğitim seferberliği Royal Hotel´de düzenlenen topuz eğitimi ile start aldı.

Royal Hotel´de düzenlenen ilk eğitime 20 bayan kuaförün katıldığını ifade den İnegöl Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Erhan Güven, “Oda olarak, 7 Ocak 2018 Pazar günü yaptığımız genel kurulda göreve seçildik. Akabinde yönetim ve denetim kurulumuzla yaptığımız ilk toplantıda üyelerimizin en büyük eksikliğinin mesleki anlamda eğitim eksikliği olduğunu tespit ettik. Bu konuyla ilgili aldığımız karar neticesinde ve yaptığımız çeşitli görüşmeler sonucunda bugün ve yarın Royal Hotel´de Eray Burhan kardeşimiz bayan kuaförlerimize topuz eğitimi verecek. Bu eğitimlerin bugün startını verdik. 6 Mart 2018 Salı günü (bugün) yine BESOB Esnaf Sarayının alt katında bulunan salonda erkek kuaförlerimize saç kesimi ve renklendirmeyle ilgili eğitim vereceğiz” dedi.

HEM TEORİK HEM DE PRATİK EĞİTİMLER VERİLECEK

Eğitimlerin tüm hızıyla süreceğini belirten Başkan Erhan Güven, “Bursa´dan Burcut Akademi eğitmenleri gelecek. Yine bizim eğitmenlerimiz Mehmet Ali Denel ve Engin Eser kardeşlerimiz yardımcı olacaklar. Bu şekilde erkek kuaförlerimizin de hem saç kesimi hem de renklendirmeyle ilgili eksik olan eğitimlerini bu şekilde alacaklar. Daha sonra 20 Mart 2018 Salı günü Salkom Kozmetik firması İnegöl´e hem ürün tanıtımı hem de eğitim amaçlı 5-6 eğitmeni getirerek, Royal Hotelde üyelerimize yönelik eğitimler vereceğiz. 10 Nisan´da eğitimlerimiz olacak. Eğitim verilmesine çok müsait olan Royal Hotel´de yine bu eğitimleri vereceğiz. Hem Türkiye´de hem de dünya da adını duyuran Arca Acar ve Yakup Şahin gelecek. Onlarda üyelerimize eğitim verecekler. Bu şekilde bizim üyelerimiz teorik ve pratik anlamda kendilerini geliştirecekler. Bundan önce eğitimler, şehir dışında özellikle sahil kesimlerinde Antalya, Bodrum gibi yerlerde veriliyordu. Üyelerimiz bu eğitimlere katılmak için çok büyük paralar harcıyordu. Bizde oda olarak hizmeti üyelerimizin ayağına getirmek istedik. Eğitimlere katılım çok güzel. Gelen üyelerimiz eğitimlerden memnun. Güzel şeyler öğreniyorlar. Zaten üyelerimiz kendilerini mesleklerinde kanıtlamışlar. Ama bende 46 yıldır erkek kuaförlüğü yapıyorum, benimde hala eksiklerim var. Burada verilen eğitimlerle eksiklerimizi tamamlamış olacağız” diye konuştu.

ŞOV TAKIMLARI KURACAĞIZ

Önümüzdeki 4 yılı eğitime ayırdıklarını belirten Güven, “Bunun yanında hem erkek hem de bayan kuaförlerimizle şov takımı kurarak, Türkiye´nin çeşitli yerlerinde yapılacak hem yarışmalara hem de şovlara katılmak istiyoruz. Bu konuda üyelerimizin duyarlı olmasını istiyoruz. Oda olarak biz bir çaba sarf ediyoruz ama burada katılım çok yüksek olursa, bu bizim şevkimizi daha da arttırıyor. Yönetim olarak güzel şeyler yapmak istiyoruz. Ben özellikle bugün eğitimlere katılan üyelerimize, eğitmenlerimize teşekkür ediyorum. İnşallah verilen bu eğitimler sonrasında üyelerimizin de kazançları artar” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
InegölInegölhaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<