İnegöl'de minik kalplerden büyük hareket!

15 Ocak 2016 Cuma 16:49 2016-01-15 17:06:42
İnegöl'de minik kalplerden büyük hareket!

 İnegöl Şirin Akademi öğrencileri kendi elleriyle yaptıkları kurabiyeleri Kültürpark içerisindeki Pisi Bahçedeki kedilere çevresindeki ağaçların diplerine sahipsiz köpekler için koydular. Kuşları da unutmayan minikler, kuş yemlerini ağaçların dallarına astılar.

banner380
İnegöl Doğa Hayvanlarını Koruma Derneği (İDOHA) Başkanı Nilay Parlar eşliğinde Pisi bahçesini gezerek kedilere mama veren minikler, ardından ise sokak köpekleri için ağaçların diplerine kurabiye bıraktılar.

DALLARINA ASTILAR

Kuşları da unutmayan minikler, yaptıkları yemleri ağaçların dallarına astılar.

Etkinliğin ardından açıklama yapan İDOHA Başkanı Nilay Parlar, “Şirin Akademi Anaokulu öğrencileriyle besleme etkinliği düzenledik. Öncelikle pisi bahçemizdeki kedilere mama verdiler. Öğrenciler kedilere oldukça yoğun ilgi gösterdiler. Öğrencilerimiz, kendi elleriyle kurabiyeler yaptılar, kuşlar için yemlikler hazırladılar. Hazırladıkları kurabiyeleri ve yemleri kedilere, köpeklere ve kuşlara yemeleri için bıraktılar. Çok güzel bir etkinlik oldu” dedi.

Şirin Akademi Anaokulu Müdür Yardımcısı Ceyda Efe ise, “Öğrencilerimizle birlikte doğa hayvanlarını beslemeye geldik. Daha önce okulumuzun bahçesindeki ağaçlara kuş yemlerini asmıştık. Bu günde daha büyük alanda bu etkinliği yaptık. Çocuklarımızla köpek kurabiyeleri ve kedi mamaları, kuşlar içinde yemlikler yaptık. Bu yaptıklarımızı hayvanların tüketmesi için doğaya bıraktık. Güzel bir etkinlik oldu.” dedi.

Son Güncelleme: 15.01.2016 17:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<