banner359

İnegöl'de nefes kesen kovalamaca

20 Nisan 2019 Cumartesi 12:57
İnegöl'de nefes kesen kovalamaca

Emniyet ekiplerinin dur ihtarına uymayan otomobil, İnegöl emniyetini harekete geçirdi. Kovalamaca sonucunda otomobil, Süleymaniye Mahallesinde Yıldız sokak üzerinde park halinde bulundu.

Edinilen bilgilere göre devriye görevi icra eden emniyet ekipleri, bir aracı durdurmak istedi. Polisin dur ikazına uymayan otomobil kaçmaya başladı. Akhisar mahallesinde başlayan kovalamaca, İnegöl şehir merkezinde devam etti. Araç Süleymaniye Mahallesi Yıldız Sokak üzerinde park halinde bulundu. Araç sürücüsü S.D. gözaltına alınırken; şahsın ehliyetsiz olduğu için kaçtığı öğrenildi. Ehliyetsiz olduğu için kaçan gence 5 bin TL’yi aşkın trafik cezası kesilirken; trafik güvenliğini tehlikeye düşürdüğü için de karakola götürüldü.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<