İnegöl'de polis memuru intihar etti

02 Haziran 2021 Çarşamba 18:53 2021-06-02 19:55:47
İnegöl'de polis memuru intihar etti

İnegöl Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru, beylik tabancasıyla intihar ederek canına kıydı.
Olay Alanyurt'ta bir sitede meydana geldi. İnegöl Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru Ercan A., evinde iddiaya göre bunalıma girdi. Beylik tabancasını başına dayayan polis canına kıydı. Olaydan sonra eve gelen polis arkadaşının cansız bedenini görünce durumu 112’ye bildirdi. Olay yerine çok sayıda polis ve 112 Acil Servis Ambulansı sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri polisin ölümünü tespit ettiler. Kaymakam Eren Arslan ve İnegöl Emniyet Müdürü Erdoğan Baydemir de olay yerine gelerek bilgi aldılar. Olayı duyan polis arkadaşları da eve geldiler.
Polisin cenazesi savcılık incelemesinin ardından kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Adli tıp kurumuna gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı

Son Güncelleme: 02.06.2021 19:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<