banner359

İnegöl'de Sahte Plakalı Araçtan Uyuşturucu Çıktı

19 Aralık 2017 Salı 15:13
İnegöl'de Sahte Plakalı Araçtan Uyuşturucu Çıktı

Edinilen bilgiye göre emniyet ekipleri, Metal Sanayi kavşağında petrol istasyonun yıkama bölümünde bir özel otomobilin üzerinde takılı olan plakaların başka bir plakayla değiştirildiği ihbarını aldı. Olay yerine intikal eden ekipler, üzerinde takılı bulunan 16 STM 06 plakayla yaptıkları sorgulamada herhangi bir şey bulamayınca, şüphe üzerine araç içerisinde arama yaptı. Koltukların altında farklı bir araca ait plaka bulan ekipler, otomobil içerisinde bulunan 1´i bayan olmak üzere 3 kişiyi gözaltına aldı. 
Koltukların altında bulunan 16 JOY 57 plaka çalıntı bir araca çıkarken, şahısların ve aracın içerisinde detaylı bir arama yapan emniyet ekipleri bir adet silah ve bir miktar mermi bulurken, torpido kısmına gizlenmiş bir miktar uyuşturucu madde ele geçirdi.
Gözaltına alınan şahıslar, ifadeleri alınmak üzere Emniyet Müdürlüğüne götürülürken, özel otomobil ise çekici vasıtasıyla karakola çekildi. 
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Anahtar Kelimeler:
Inegöl
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<