İnegöl'de sakal-ı şerif ziyarete açıldı

23 Aralık 2015 Çarşamba 10:50 2015-12-23 10:53:18
İnegöl'de sakal-ı şerif ziyarete açıldı

 İshakpaşa Camii´nde bulunan Sakal-ı Şerif, Mevlid Kandili nedeniyle dün kılınan ikindi namazının ardından ziyarete açıldı. Cami cemaati, Sakal-ı Şerifi görebilmek için uzun kuyruklar oluşturdu.

banner380
Her sene Mevlid Kandili nedeniyle geleneksel olarak ziyarete açılan Sakal-ı Şerif, geçtiğimiz gün kılınan ikindi namazının ardından da ziyarete açıldı. Sakal-ı Şerif´i ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan İshakpaşa Camii İmam Hatibi Mehmet Nuri Memiş, "Artık her yıl geleneksel hale geldi. Özellikle Resulullah (S.A.V)´in doğum yıldönümü olan Hicri Rebiüevvel Ayının 12. gününde, böyle bir ziyareti gerçekleştirmekten dolayı son derece mutluyuz. Bizim milletimizin Peygamber sevgisini zaten anlatmaya gerek yok. Cenab-ı Allah bu milletin içerisindeki o peygamber sevgisini daim eylesin, bizleri de Efendimiz (S.A.V.)´in sünneti seniyesi üzerine hayatımızı yaşamayı nasip eylesin. Onun ahlakıyla ahlaklanmayı ve bütün Ümmeti Muhammed´in bu sıkıntılı günlerde birlik ve beraberliğine vesile olmasını Allah´tan niyaz ediyoruz" dedi.






Son Güncelleme: 23.12.2015 10:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<