banner359

İnegöl'de Torbacılara Ceza Yağdı

22 Ekim 2015 Perşembe 21:04 2015-10-22 21:16:52
İnegöl'de Torbacılara Ceza Yağdı

 20 Nisan 2015 tarihinde yapılan operasyonda, evin çatısında ele geçirilen uyuşturucu maddeleri sattıkları iddiası ile tutuklu bulunan iki kişinin davasında karar çıktı. Bayan Ç.A. ve M.Ç.B.´ye mahkemece 25 yıl, 7 ay hapis cezası verildi.

İnegöl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, 20 Nisan 2015 tarihinde Zafer Caddesi üzerinde yaya olarak yürüyen iki şahıstan şüphelenerek takibe almıştı. Şahısların uyuşturucu madde sattıkları tespit edilirken, gözaltına alınmak istenen şahıslar ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri arasından filmleri aratmayan kovalamaca yaşanmıştı. Kısa süreli kovalamaca sonucunda uyuşturucu ticareti yaptıkları tespit edilen Ç.A. ve M.Ç.B.´nin yanı sıra 7 kişi daha yakalanarak gözaltına alınmışlardı.

ÇATIDAN UYUŞTURUCU MADDE ÇIKMIŞTI

M.Ç.B ve bayan Ç.A.´ya ait iki evde yapılan aramalar sonucunda, 600 grama yakın esrar maddesi ele geçirilmişti.

Yaklaşık dört aydan bu yana devam eden davada karar çıktı. Dördüncü duruşmalarına çıkan Ç.A ve M.Ç.B.´nin son sözlerinde, yapılan suçlamaları kabul etmediklerini, uyuşturucu satışı yapmadıklarını söyledikleri öğrenildi. Mahkeme, yeterli delil toplanan olay için sanıklar hakkında kararını verdi. Ç.A.´ya 10 yıl hapis ile 80 TL para cezası, M.Ç.B.´ye ise 15 yıl, 7 ay hapis cezası ve 120 TL para cezası verdi. Şahıslar tutuklanarak Cezaevine gönderildi.

Son Güncelleme: 22.10.2015 21:16
Anahtar Kelimeler:
InegölHaberInegölhaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<