banner359

İnegöl'de uyuşturucu operasyonu

25 Mayıs 2022 Çarşamba 10:03 2022-05-25 10:33:32
İnegöl'de uyuşturucu operasyonu

İnegöl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekiplerince gerçekleştirilen operasyon sonucunda iki şahıs gözaltına alınırken, operasyonda uyuşturucu madde ve ruhsatsız silah ele geçirildi.

İnegöl Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekiplerince İnegöl’de uyuşturucu madde ticaretinin ve kullanımının önlenmesine yönelik yapılan operasyonda Baykoca Mahallesinde Sercan Ç. ve Selim D. isimli şahıslar yakalandı.
Operasyona ilişkin İnegöl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan bilgilendirmede; Selim D. isimli şahıstan 1 adet tabanca ve 7.65 mm çapında 1 adet mermi ele geçirilmiş, Sercan Ç.simli şahıstan 3,34 gr gelen metamfetamin maddesi, Uyuşturucu madde ticaretinden kazandığı düşünülen 12,535 ? nakit para, İkamette yapılan aramada; 2,58 gr gelen kokain maddesi, 2,61gr gelen kokain maddesi, 1,63 gr gelen metamfetamin maddesi,  1 adet 7,65 mm çapında tabanca ve tabancaya ait 6 adet fişek, 1 adet kırma diye tabir edilen tüfek ele geçirilmiştir. Sercan Ç.isimli şahis Uyuşturucu madde imal ve ticareti yapmak ve Uyuşturucu madde kullanmak suçundan gözaltına alınmış, konuyla ilgili gerekli tahkikata başlanmıştır.”

Son Güncelleme: 25.05.2022 10:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<