banner359

İnegöl'de vahşet! Bu halde bulundu…

14 Ekim 2019 Pazartesi 10:35
İnegöl'de vahşet! Bu halde bulundu…

Hikmet Şahin Kültür Parkında iddiaya göre poşete konulan kedi mangal alanında yakılarak telef edildi. 

Her gün kedileri beslemek için Hikmet Şahin Kültür parkı içerisindeki kedi bahçesine gelen Arzu Şerefoğlu, temizlik yapan bayanların yakılmış kedi bulduğunu gördü. Kedinin yanına gelen hayvan sever, kedinin poşet içerisinde mangal üzerinde yakıldığını fark edince şok geçirdi. 

Arzu Şerefoğlu olayı anlatırken gözyaşlarına boğuldu. Olayı anlatan hayvan sever Şerefoğlu, “Dün oldu olay. Ben besleme için buraya geliyorum. Park içinde temizlik yapan temizlikçi bayanlar söyledi. Piknik alanında mangal alanları vardı. poşetin içine konulup yakılmış bir kedi gördük. Kömür olmuş. İçim parçalandı. İnsanlık dışı bir şey bu. O hayvan orada can çekişirken, kim bilir nasıl çığlıklar attı. İnsanın yüreği titrer. Gece yapılmış sanırım. Çok acı olay. Burada her gün birkaç kedi kayboluyor. Burası kedi bahçesi. Burada çok kedi var. Burada beslemeleri yapılıyor. Burada ciddi önlemler alınması gerekiyor. Normal bir insan bunu yapamaz.” Dedi. Yetkililer kediyi yakarak telef eden canileri arıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<