banner359

İnegöl'de vatandaşlar isyan etti!

12 Ocak 2018 Cuma 16:31
İnegöl'de vatandaşlar isyan etti!

İnegöl merkez ile Mesudiye Mahallesi arasındaki bağlantıyı sağlayan Mesudiye Altgeçidi çalışmalarının durması mahalle sakinlerinin tepkisini çekti. Bazı mahalle sakinleri, “eylem yapılacak” duyumlarının ardından altgeçit çalışmalarındaki asfaltlama çalışmalarının başlamasını “göz boyama” olarak değerlendirdiler.
Mesudiye ve Orhaniye mahallesinde ikamet eden bazı vatandaşların alt geçitte eylem yapılacağı iddialarının ardından Emniyet Müdürlüğü ekipleri de güvenlik önlemi aldı.
Cuma namazının ardından alt geçitte toplanan bazı vatandaşlar, alt geçit çalışmalarının kısa zamanda tamamlanmasını istediler.
Vatandaşlardan Muttalip Bayram, “Buradaki esnaf ve insanlar mağdur. Herkes aksamalarla ilgili bir şeyler söylüyor. Müteahhit bıraktı, kış geldi ondan durdu diyorlar. Olanı biteni tam olarak açıklamıyorlar. Mağduriyet var. Mesudiye’ye geçiş yapamıyoruz. Avarlar Kavşağı’nı kullanıyoruz ama orası da uzak kalıyor. Zaten oradaki trafik de keşmekeş oldu. Bazı arkadaşlar ters yönden girip trafiği karıştırıyorlar. AVM’nin oradan geçmeye kalkıyoruz, orası da perişan. Ne yapacağımızı bilmiyoruz. Çalışmalar ne olacak bilemiyoruz. Yayalar mağduriyet yaşıyorlar. Muhtarlığımızın talebiyle burada bir kaldırım yapılmış, iyi olmuş. Bunlar geçici çözümler, çalışmaların tamamlanıp mağduriyetin giderilmesi gerekiyor. Çalışmanın gece gündüz devam etmesi gerekirken neden durdu bilmiyoruz. Kış geldi deniyor, kış geliyorsa zamanında çalışmanız lazım. Durumun ne olduğunun açıklanmasını istiyoruz” dedi.
SORUNUN 5-6 AY DAHA SÜRECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUZ
Asım Tatlı ise, “Burada yaşıyorum. Çalışmalar gerçekleştiriliyordu fakat durdu. Ulaşım sıkıntısı yaşıyoruz. Çocuklarımız yoldan geçemiyorlar. Kimse de bu sıkıntılarla ilgilenmiyor. Bir an önce çözülmesini istiyoruz ama görünüşe göre 5-6 ay sürecek.  Her gün defalarca karşıdan karşıya geçiyoruz, arabaların geçmelerini, yol vermelerini bekliyoruz. Büyük sıkıntılar yaşanıyor. Yetkililerin ilgilenip müdahale etmesi lazım. Kimse ilgilenmiyor, insanlar büyük sıkıntılar yaşıyorlar” ifadelerini kullandı.
ASFALT ATIYORLAR
Öte yandan alt geçit çalışmaları kapsamında geçit üzerinden geçen karayolunda, karayolları ekiplerince sıcak asfaltlama çalışması yapılmaya başlandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<