banner359

İnegöl'de yakalandılar!

04 Aralık 2018 Salı 11:29
İnegöl'de yakalandılar!

İstanbul’un Sarıyer semtinde kapkaç olayına karışıp İnegöl’e gelen kadın ve erkek şüpheli, emniyet ekiplerinin nefes kesen operasyonuyla yakalandı.

Edinilen bilgilere göre; İstanbul’un Sarıyer semtinde telefon kapkaç olayına karıştığı öğrenilen otomobilin İnegöl’e geldiği bilgisine ulaşan Emniyet ekipleri, İnegöl girişinde pusuya yattılar. Asayiş ve önleyici ekiplerinin önlem almasıyla kiralık araçla İnegöl’e giriş yapan araç takibe alındı. Kalburt mevkiinde durdurulan araçtaki iki şahıs gözaltına alındı. Nevin Ç. Ve Ufuk T. İsimli şüpheliler, karakola götürülerek gözaltına alındılar. Kiralık araç ise emniyet bahçesine çekildi. Şüpheliler, suçun yaşadığı yerin İstanbul Sarıyer olması nedeniyle İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildiler. Olayla alakalı tahkikat sürüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<