banner359

İnegöl'de YGS Heyecanı

13 Mart 2016 Pazar 10:33
İnegöl'de YGS Heyecanı

İnegöl'de Yükseköğretime Geçiş Sınavı’na (YGS) giren öğrencilerin heyecanına aileleri de okulların dışında bekleyerek ortak oldu.
Üniversiteye girişin ilk adımı olan YGS, bugün saat 10.00’da başladı. Heyecanla sınava giren öğrencilere aileleri de destek oldu.Türkiye genelinde 2 milyon 178 bin 563,İnegöl´de 6 bin 523 sınava girecek öğrencinin üniversite hayalini gerçekleştirmek için girdiği YGS’de adaylar Türkçe, Temel Matematik, Sosyal Bilimler ve Fen Bilimleri olmak üzere 4 ayrı dersten 40’ar soruyu cevaplandıracak. Adaylar, toplam 160 soruyu kendilerine verilen 160 dakikalık süre içerisinde çözmeye çalışacak.
VELİLER DAHA HEYECANLI
Sınav bitimine kadar bekleyecek velilerin kimi Kuran-ı Kerim okurken, kimi de stresten yerinde duramadı. Sınav hakkında konuşan veliler, "Hiçbir şey çocuklarımızdan önemli değil. Sağlıklı girdiler, inşallah sağlıklı şekilde çıkarlar" dedi.
YÜKSEK GÜVENLİK TEDBİRLERİ ALINDI
Öte yandan sınav yerine girecek öğrenciler, görevli polislerce didik didik arandı. Cüzdan, kemer, küpe gibi hiçbir aksesuar ile sınava girişe izin verilmezken, öğrenciler sadece etiketsiz şişede su ve kimlikleri ile okula alındı.

Anahtar Kelimeler:
InegölYgsHeyecan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<