İnegöl'de yüksek kesimlerde karla mücadele çalışmaları başladı

31 Aralık 2015 Perşembe 16:38 2015-12-31 16:45:56
İnegöl'de yüksek kesimlerde karla mücadele çalışmaları başladı

Türkiye´yi etkisi altına almaya başlayan soğuk hava dalgası ve kar yağışı İnegöl´de de etkisini sürdürmeye başladı.

Bursa-Ankara Karayolu üzeri İnegöl bölgesinde Karayolları ekipleri, İnegöl Merkez ve dağ mahallelerindeki yağışlar nedeniyle kapanan yolları ise Bursa Büyükşehir ile İnegöl Belediyesi işbirliğinde açılıyor.

20 MAHALLE YOLU AÇILDI

Dün itibariyle başlayan bugün de aralıklarla devam eden kar yağışlarında kapanan 20 mahallenin yolu açıldı. İki gün aralıklarla süren yağışlarda Karakadı, Kestanealan, İclaliye, Lütfiye, Eskiköy, Saadet, Hilmiye, Mesruriye, Bahçekaya, Tahtaköprü, Çayyaka, İnayet, Çaylıca, Gülbahçe, Sultaniye, Gedikpınar, Kocakonak, Güzelyurt ve Hamitabat mahalleleri ile Oylat yolu kapanmıştı. Kapanan mahalle yolları Bursa Büyükşehir Belediyesi İnegöl Şantiyesi ekipleri ve İnegöl Belediyesi Ekipleri tarafından kısa sürede açıldı.

Son Güncelleme: 31.12.2015 16:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<