banner359

İnegöl'de zorlu maç

19 Ekim 2019 Cumartesi 11:30
İnegöl'de zorlu maç

Geçtiğimiz hafta Sarıyer’e son dakika golüyle yenilen İnegölspor sahasında ligin güçlü ekiplerinden Yılport Samsunspor ile karşılaşacak.

TFF 2. Lig Beyaz Grupta 9.hafta maçları hafta sonu oynanacak. Geçtiğimiz haftayı Sarıyer yenilgisiyle kapatan İnegölspor, zorlu maça çıkacak. Bordo Beyazlılar İlçe stadında ligde ikinci sırada yer alan Yılport Samsunspor ile mücadele edecek. Pazar günü saat 15.00’te oynanacak olan zorlu mücadeleyi Emre Kargın yönetecek. 8 hafta sonunda İnegölspor topladığı 10 puanla 11.sırada bulunurken; mağlubiyeti bulunmayan Yılport Samsunspor ise 18 puanla ikinci sırada bulunuyor.

Zorlu mücadeleye ilişkin değerlendirmelerde bulunan Teknik Direktör Murat Yoldaş, “Sahamızda benim adıma ilk maç olacak. Zorları severiz. Maçı kazanmak istiyoruz. Ama futbolda her türlü sonuç var. Oyuncularımızın hem psikolojik olarak hem fizik olarak hem de oyun anlayışı olarak daha iyi konuma geldiğini de görüyoruz. Bunun için biraz daha zaman lazım ama dediğim gibi hafta sonu güzel bir maç var. Onlar içinde çok güzel. İyi bir mücadele olacağını düşünüyorum. Hayırlısıyla inşallah galip gelmek için her türlü çabayı sarf edeceğiz. Sahaya güzel bir şekilde çıkacağız diye düşünüyorum.” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<