banner359

İnegöl'deki cinayet davası

01 Haziran 2019 Cumartesi 13:54
İnegöl'deki cinayet davası

Yeni belediye bina inşaatının önündeki bir kişinin silahla öldürülmesiyle alakalı dava, İnegöl Ağır ceza Mahkemesince kabul edildi.

Edinilen bilgilere göre olay, 7 Mayıs 2018 tarihinde meydana geldi. Ç.Ç. arkadaşı F.K.’yı da alıp tamirden çıkan aracını almak için oto tamircisi Abdullah K.'nın işyerine gitti. Abdullah K., tamir ettiği araca binip gençlerle birlikte yemeğe gitti. Yemek sırasında Rıdvan Ç., iddiaya göre, Abdullah K.'yı telefonla arayarak İnegöl Yeni Belediye binası inşaatının önüne çağırdı. Abdullah K., aracını tamir ettiği gençlerden kendisini İnegöl Yeni Belediye binası inşaatının önüne bırakmasını istedi. İnşaat önünde araçtan inen Abdullah K., husumetlisi Rıdvan Ç. ile aniden kavga etmeye başladı. İddiaya göre kavga sırasında iki taraf da birbirlerine bıçak ve silah çekti. Abdullah K. silahla Rıdvan Ç.'ye tek el ateş etti. Yaralanan Rıdvan Ç. ağır yaralandı. Abdullah K. ise kendisine olay yerine getiren gençlerin aracıyla Emniyet Müdürlüğüne giderek teslim oldu. Rıdvan Ç., olay yerine gelen 112 Acil Servis ekibi tarafından götürüldüğü İnegöl Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polise teslim olan cinayet zanlısı Abdullah K. ile birlikte zanlıyı olay yerine ve ardından emniyete götüren F.K. ile Ç.Ç.’de gözaltına alındı. Cinayet zanlıları hastanedeki sağlık kontrollerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Cinayet zanlısı Abdullah K., basın mensuplarına 'Haraç istiyordu, o nedenle öldürdüm” dedi. Abdullah K. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. F.K. ve S.Ç. ise adli kontrol şartıyla serbest kaldı. 1 yıl önce işlenen cinayetin davası İnegöl Ağır Ceza mahkemesince kabul edildi. İlerleyen günlerde ilk duruşma tarihi verilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<