banner359

İnegöl'deki silahlı saldırının faili yakalandı

18 Mart 2016 Cuma 16:31 2016-03-18 16:37:45
İnegöl'deki silahlı saldırının faili yakalandı

 İnegöl´de meydana gelen olayda bir kişiyi silahla yaralayan şüpheli kıskıvrak yakalandı.

Edinilen bilgilere göre; 10 Mart akşamı Mesudiye mahallesi İnegöl caddesi üzerinde aracından inmeye çalışırken bir kişiye, ismi belirlenemeyen bir kişi tarafından kurşun yağdırılmıştı. 35 yaşındaki Zülküf K. bacağına isabet eden kurşun sonucunda yaralanmıştı. Yaralı genç, yanındaki arkadaşının yardımı ile özel araçla İnegöl Adliyesi önüne kadar getirilerek,  olay yerine gelen 112 acil servis ambulansındaki sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl devlet hastanesi acil servisine götürülüp tedavi altına alınmıştı.

1 HAFTA SONRA YAKAYI ELE VERDİ

Silahlı yaralama şüphelisi olayın ardından aracıyla kaçarak kayıplara karışmıştı. İnegöl´e bağlı Osmaniye mahallesinde bir evde saklanan şüpheli emniyet ekiplerince kıskıvrak yakalandı. Yakalanan İ.A., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Son Güncelleme: 18.03.2016 16:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<