banner359

İnegöl Köfte Festivali başlıyor

04 Eylül 2019 Çarşamba 17:01
İnegöl Köfte Festivali başlıyor

Mobilyasıyla ünlü İnegöl de tescilli köftenin dünyaya duyurulması amacıyla 1. Uluslararası Köfte Festivali gerçekleştirilecek. 7-8 Eylül tarihleri arasında 2 gün sürecek etkinlikte vatandaşlara kilolarca köfte ikram edilecek.

İnegöl Belediyesi, İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası, İnegöl Köfteci Aşçı Tatlıcı ve Benzerleri Odası ve Şef Aşçılar Derneği işbirliğinde Kültür Park içerisinde Cumartesi ve Pazar günü düzenlenecek festivalde yemek yarışmaları yapılacak.  Cumartesi günü saat 10.00'da Belediye önünden kortejle başlayan festivalin ilk gününde yemek yarışmaları yapılacak. Pazar günü ise yöresel yemek yarışmasının da yapılacağı etkinlikte katılanlara İnegöl köfte ikram edilecek. Yarışmalar da derece alanlara ise ödülleri takdim edilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<