banner359

İnegöl MYO Çanakkale Şehitlerini Andı

.

18 Mart 2015 Çarşamba 17:16 2015-03-18 19:14:29
İnegöl MYO Çanakkale Şehitlerini Andı

18 Mart Çanakkale şehitlerini anma günü nedeniyle İnegöl Meslek Yüksekokulu öğrencileri tarafından program düzenlendi.
Saat 14:00’de çok amaçlı salonda düzenlenen programa öğretim görevlileri ve öğrenciler katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunması ile başlayan programın açılış konuşmasını yapan İşletme Yönetimi Öğrencisi Hayati Bedir “Tarih şan ve şerefle dolu Türk milletinin vatan sevgisinin, şehadetle imtihan olduğu Çanakkale Zaferi’nin 100. yıldönümünü kutlamanın gururunu yaşıyoruz. Tarihin seyrini değiştiren ve dönemin en son teknolojisi ile üretilmiş savaş araçlarına karşı Çanakkale’de verilen olağan üstü mücadele, Türk milletinin konusu anayurdu savunma olduğu zaman nelerin yapabileceğini açıklıkla ortaya koymuştur ” dedi. 

Çanakkale savaşını anlatan sinevizyon gösterimi yapıldı. Öğrenci İbrahim Çömlekçi Çanakkale içinde aynalı çarşı türküsünü başarı ile seslendirdi. Duygulu anların yaşandığı gösterimin ardından öğrencilere, Çanakkale savaşında askerlerin yediği menü de yer alan üzüm hoşafı ikram edildi.
Programın sonunda kısa bir konuşma yapan İşletme Yönetimi Bölüm Başkanı Öğretim Görevlisi Dr. Gül Uysal “Bugün Çanakkale zaferinin 100'üncü yıldönümünde bu anlamlı günde aziz şehitlerimizi anmak için İnegöl MYO İşletme yönetimi programı olarak bir etkinlik düzenlemek istedik. Hayatlarını hiç düşünmeden ortaya koyan aziz şehitlerimizi saygıyla ve minnetle anıyoruz. Çanakkale savaşında önemli bir menü olan üzüm hoşafını sembolik olarak öğrencilerimize ikram etmek istedik” dedi.



Son Güncelleme: 18.03.2015 19:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<