banner359

İnegöl Terminalinde Üst Düzey Güvenlik

16 Eylül 2016 Cuma 17:10 2016-09-16 17:20:37
İnegöl Terminalinde Üst Düzey Güvenlik
 Türkiye´nin bazı illerinde yaşanan canlı bomba olayları nedeniyle Bursa´da olduğu gibi İnegöl´de de güvenlik önlemleri üst düzeye çıkarılıyor.
İnegöl´de Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı merkezlerine çevresine araç park edilmesi yasaklanırken, İnegöl Şehirlerarası Otobüs terminalinde de güvenlik üst seviyeye çıkarıldı.

BURULAŞ Bursa Şehirlerarası Otobüs terminaline konulan X-Ray cihazından İnegöl´e de getirildi.

İnegöl Şehirlerarası Otobüs Terminaline BURULAŞ tarafından alınan X-RAY cihazının montajına başlandı.

Kısa zaman içerisinde İnegöl Şehirlerarası Otobüs terminaline giren ve çıkan yolcular ile yolcuların bavulları güvenlik gereği cihazdan geçirilecek.

İnegöl Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Beyhan, uygulamanın yerinde olduğunu belirterek, “BURULAŞ, Bursa terminalinde de bu uygulamayı hayata geçirmişti. Yine BURULAŞ tarafından İnegöl terminaline X-RAY cihazı konuldu. Montaj işlemleri yapılacak. Kısa süre içerisinde hizmete alınacak. Bu uygulama güvenlik için oldukça iyi bir şey. Hayırlı olsun” dedi.

Son Güncelleme: 16.09.2016 17:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<