İnegöl'ü Güzelleştirmeye Devam Ediyoruz

16 Ocak 2016 Cumartesi 10:49 2016-01-16 10:52:57
İnegöl'ü Güzelleştirmeye Devam Ediyoruz

 Cumhuriyet Mahallesi Atalay Sokak üzerinde İnegöl Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapımına başlanan çocuk parkındaki çalışmaları inceleyen Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu, İnegöl´ü güzelleştirerek daha planlı ve nefes alan bir şehir oluşturmaya yönelik çalışmalara devam ettiklerini söyledi.

banner380
Park ve Bahçeler Müdürü Sabri Mert ile birlikte Cumhuriyet Mahallesi Atalay Sokak üzerinde yapılan çocuk parkını inceleyen Başkan Yardımcısı Adil Kansu, “Şehrimizi güzelleştirerek daha planlı ve nefes alan bir şehir oluşturmaya yönelik çalışmalarımız yeni projelerimizin hayata geçmesiyle devam ediyor. Bugün bu hedef doğrultusunda ürettiğimiz projelerimizden biri olan Cumhuriyet Mahallesi Atalay Sokak´ta çalışmalarına devam ettiğimiz çocuk parkını incelemek üzere buradayız. Çocuk oyun ve fitness alanı olarak hazırlanan projemizin alanı 773 metrekaredir. Proje uygulama alanında 148 metrekarelik çocuk oyun alanı, 85 metrekarelik, fitness alanı, 189 metrekarelik yeşil alan bulunmaktadır. Yeşil alanlara görselliği ön planda olan yetişkin ağaçlar dikilecek ve yeşillendirme çalışmaları alanının tüm kısımlarında tamamlanacaktır. Bitkilendirme çalışmasında; doğu çınarı, ıhlamur, erguvan, alev çalısı ve taflan bitkilerine yer verilecektir. Yeşil alan çalışmasının dışında kalan bölge de yürüyüş alanı uygulaması için kırmızı beyaz ve siyah renkli dikdörtgen formlu parke taş uygulamasına yer verilecektir” dedi.

25 BİN LİRALIK ÇOCUK PARKI

Çocuk oyun alanı Kauçuk döşemesinde gökkuşağının 7 renginden yararlanarak gökkuşağı formuna göre döşeneceğini belirten Kansu, “Çocuk oyun alanı ve fıtness alanı içerisine oturma alanı olarak bank yerleştirilecektir. Projenin belediyemize maliyeti yaklaşık olarak 25 bin TL´dir. Çalışmanın en kısa sürede bitirilerek halkımızın kullanımına sunulması hedeflenmektedir. Mahalle sakinlerimize şimdiden hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 16.01.2016 10:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<