banner359

İnegöl Ülkü Ocakları’ndan ‘Bir bot, bir mont’ kampanyası 

17 Aralık 2018 Pazartesi 16:04 2018-12-17 16:14:29
İnegöl Ülkü Ocakları’ndan ‘Bir bot, bir mont’ kampanyası 


Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültü Vakfı İnegöl İlçe Başkanlığı tarafından kış aylarının gelmesi nedeniyle ‘Bir mont bir bot’ isimli sosyal farkındalık kampanyası düzenleniyor. Proje kapsamında insanlar arasında hayır ve iyilik köprüsü oluşturulması hedefleniyor.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültü Vakfı İnegöl İlçe BaşkanıAlparslan Demir, “Kış aylarının başladığı şu zamanlarda soğuklar bastıyor, mağduriyetler artıyor. İnegöl Ülkü Ocakları olarak mağduriyetleri azaltalım, minik kalpleri ısıtalım diye bir çalışma başlattık. "Bir mont bir bot" kampanyası ile kardeşlerimizi soğuklardan korumayı ve de insanlar arasında bir hayır ve iyilik köprüsü oluşturmayı hedefliyoruz. Destekleriniz ile bir çocuğu kış şartlarından koruyabilirsiniz” diye konuştu. 

İRTİBAT
İrtibat adresi ile ilgili bilgi veren Demir, “Sinan Bey Mahallesi Nuri Doğrul Caddesi ve05497112866/05349869387 numaralardan vatandaşlarımız ulaşabilirler” diye konuştu.

Son Güncelleme: 17.12.2018 16:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<