banner359

İnegöl-Yenişehir Yolu Kapandı

08 Ocak 2017 Pazar 14:24 2017-01-08 14:29:03
İnegöl-Yenişehir Yolu Kapandı

 İnegöl-Yenişehir karayolu buzlanmadan kayan TIR´lar nedeniyle bir süre kapandı. Kayan Tır´lar kırsal mahalleden çağrılan Traktörlerle yoldan çekilerek, yol trafiğe açıldı.

Bursa´nın İnegöl ilçesini Yenişehir ilçesine ve Bilecik İline bağlayan, Yenişehir Hava Limanına gidiş için kullanılan İnegöl-Yenişehir karayolu İnegöl´ün Boğazköy mahallesi mevkiinde kayan TIR´lar sonucunda trafiğe kapandı.

UZUN KUYRUKLAR OLUŞTU

İki TIR´ın kayması sonucu kapan yolda ne gidiş nede geliş sağlandı. İnegöl´den Yenişehir istikameti ile Yenişehir´den İnegöl´e geliş istikametinde uzun araç kuyrukkları oluştu.

TRAKTÖRLER KURTARDI

Kayan TIR´ların kurtarılması için Boğazköy mahallesinden Traktörü olan çiftçilerden yardım istendi. Gelen bir traktör TIR´ları kurtarmayı başaramayınca ikinci traktör devreye girdi. Traktörler birbirine bağlanıp TIR´lar tek tek kurtarıldı.

Bir saat süren yoğun çalışma sonucunda Yol trafiğe açıldı.

Son Güncelleme: 08.01.2017 14:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<