banner359

İnegöl’de 11 Oda Başkanı Tarafını Seçti

16 Mart 2022 Çarşamba 12:14 2022-03-16 14:57:25
İnegöl’de 11 Oda Başkanı Tarafını Seçti

Mayıs ayında yapılacak BESOP seçimlerinde 30 yıldır görev yapan birlik başkanı Arif Tak’a rakip olan Fahrettin Bilgit’e İnegöl’de ki 11 odanın tamamı destek vereceklerini açıkladı. 
İnegöl’de faaliyet gösteren 11 Oda Başkanı Bursa’da 23 yıl Bursa Lokantacılar Odası Başkanlığı yaptıktan sonra üst üste 30 yıldır da BESOB’un başkanlığını yürüten Arif Tak’ın görevine talip olan Başkanvekili Fahrettin Bilgin’i destekleme kararı aldı. Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanlığında kan değişikliği olmasını isteyen İnegöl esnaf odaları başkanları, Yenişehir’e giderek başkan adayı Fahrettin Bilgit’i ziyaret ettiler.
Samimi geçen ziyarette İnegöl Esnaf Odaları tam birlik içinde hareket edeceklerini beyan ederek yeni başkan adayına başarılar diledir.
53 yıldır başkanlık koltuğunda oturarak Bursa tarihinde kırılması güç bir rekora imza atan Arif Tak’ın Mayıs’ta ki seçimde oldukça zorlanacağı tahmin ediliyor.

Son Güncelleme: 16.03.2022 14:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<