banner359

İnegöl’de Bocce Sahası Açıldı

10 Aralık 2015 Perşembe 11:24
İnegöl’de Bocce Sahası Açıldı
İnegöl'de bocce sahası açıldı.
İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü, alternatif spor dallarında İnegöl’ün adını duyurmak için bocce idman sahası açtı. İlçe Spor Müdürü Yusuf Şevki Yücel, “İnegöl’ümüzde okullarımız ve kulüplerimiz birçok branşta sporcu yetiştiriyor. İlçemizi ve ilimizi başarılı bir şekilde temsil ediyorlar. İnegöl, sporcu altyapısı bakımından çok verimli bir ilçe. Olimpik branşlarda çok sayıda antrenör ve sporcumuz var, ancak alternatif branşlarda da sporcu yetiştirerek ön plana çıkmak istiyoruz. Bocce yarı olimpik bir spor dalı ve gelişmekte olan bir branş. Biz de bu sporun tanıtımını yapalım istedik. Bu konuda duayen olan milli hakem ve şu anda da milli takım antrenörlüğü yapan Ahmet Yaratılmış hocamızı davet ettik. Katılan öğrencilere çok güzel sunum ve uygulama yaptı. Öğrenciler zaten meraklı oldukları bu alanda kendilerini test etme imkanı buldular” dedi.
Milli Antrenör Ahmet Yaratılmış, sunumunun ardından İnegöl Kapalı Spor Salonu bahçesinde oluşturulan antrenman sahasında, beden eğitimi öğretmenleri ve öğrencilere uygulamalı seminer verdi. Seminerin ardından öğrenciler karşılıklı müsabaka ve atışlar yaparak bocce sporunu yakından tanıma fırsatı buldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<