banner359

İnegöl'de ekmekten öyle bir şey çıktı ki

.

13 Mart 2015 Cuma 22:39 2015-03-13 23:49:17
İnegöl'de ekmekten öyle bir şey çıktı ki

 Birkaç gün önce Darıca`da, bir vatandaşın fırından alarak yediği ekmeğin içinden çıktığı iddia edilen jiletin yemek borusunu keserek kalbine saplanması üzerine hastanelik olmasının ardından, İnegöl’de de bu olayın bir benzeri yaşandı. İnegöl’de bir vatandaşın fırından aldığı ekmeğin içinden demir çıktı.

Geçtiğimiz günlerde Gebze Darıca`da, Osman Sarıboğa isimli vatandaşın mahalledeki fırından alarak yediği ekmeğin içinden çıktığı iddia edilen jilet, kalbine saplanmıştı. Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi`ne kaldırılan Sarıboğa`nın hayati tehlikesi sürüyor.

İNEGÖL’DE EKMEKTEN DEMİR ÇIKTI

İnegöl’de ise, Alanyurt Fatih Mahallesinde ekmek alan S.A. isimli vatandaş, aldığı ekmeği evine götürerek kahvaltı masasına oturdu. Eşi ve iki çocuğu ile birlikte güzel bir kahvaltı yapmak isteyen S.A., ekmeği eliyle böldüğü sırada, ekmeğin tam ortasında bulunan bir cisim fark etti.

5 SANTİM DEMİR ÇIKTI

Ekmeğin içindeki cismi çıkaran vatandaş, yaklaşık 5 santim uzunluğundaki inşaat demiri parçası ile karşılaştı. Şaşkınlık yaşayan vatandaşın üretimi yapan Fırın hakkında şikayetçi olacağı bildirildi.

Son Güncelleme: 13.03.2015 23:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<