banner359

İnegöl'de Kar Yağışı Hayatı Felç Etti

.

19 Şubat 2015 Perşembe 18:29 2015-02-19 18:30:23
İnegöl'de Kar Yağışı Hayatı Felç Etti

  iki gündür yağan kar İnegöl’de de hayatı olumsuz etkiliyor. Buzlanmayla birlikte yaralamalı ve maddi hasarlı trafik kazaları meydana gelirken, birçok köy yolu kapandı. 

Bursa-Ankara kara yolunun Mezitler mevkii zaman zaman kapandı. Hava sıcaklığının eksilere düşmesiyle birlikte oluşan gizli buzlanmayla birlikte trafik kazaları meydana geldi. Akşam saatlerinde TIR, kamyon ve özel otomobillerin karıştığı zincirleme kazalar sebebiyle trafik felç oldu. Yol buz pistine dönerken, kayan TIR'lar su kanalına düştü. Akkoyun mevkiinde sıfır otomobil taşıyan tır, kayarak su kanalı içerisinde yan yattı. Ankara ve Bursa istikametine gitmek isteyen TIR'ların geçişine izin verilmedi. Seyrine izin verilmeyen TIR’lar güvenli bölgelere çekildi. Zaman zaman kapanan yol Karayolları tarafından açıldı. 

50 KÖY YOLU AÇILDI
Bu arada 50 köyün yolu kapandı. Bursa Büyükşehir Belediyesi İnegöl Şantiyesi ile İnegöl Belediyesi ekipleri, kapanan köy yollarını açmaya çalışıyor. Açılan köy yolları yoğun kar yağışı sebebiyle tekrar kapanıyor. Hastası veya cenaze olan mahallelerin yollarına öncelik tanınıyor.
TIR SÜRÜCÜLERİ İSYAN ETTİ
Güvenli bölgeye çekilen TIR’ların sürücüleri, “İki gündür burada bekliyoruz. Ailemiz bizi bekliyor. Yolların bir an önce açılmasını istiyoruz. Karayolları işini çabuk yapsın. Yetkililerin bize yardım etmesini bekliyoruz” dedi.
Perşembe Pazarı'nda da esnaf tezgah açamadı. Şehir dışından gelen pazarcılar tezgah açmazken, vatandaşlar, İnegöl’deki esnafların açtığı 15 tezgahtan alışveriş yapabildi.

Son Güncelleme: 19.02.2015 18:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<