İnegöl'de korkunç kaza!

BETON ZEMİNE ÇAKILAN ARAÇTA CAN PAZARI

17 Temmuz 2014 Perşembe 21:07 2014-07-17 21:27:18
İnegöl'de korkunç kaza!
Bursa-Ankara karayolu İnegöl şehir merkezi üzerinde bir mobilya satış noktasının yanındaki boşluğa düşerek hurdaya dönen otomobilde bulunan biri ağır 3 kişi yaralandı. Otomobilin boşluğa düştüğünü görenler şaşkına döndü. 

Bozüyük istikametinden İnegöl istikametine seyir halinde olan sürücü 28 yaşındaki İlhan Destanlı yönetimindeki 34 VR 9546 plakalı özel otomobil, Serra Petrol mevkiinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak, yolun kenarındaki koruma bariyerlerine çarpıp hızlandı. Kontrol altına alınamayan otomobil yoldan çıkarak, tali yolda bulunan mobilya satış noktası binasının yanında bulunan boşluktaki beton zemine düştü. Takla atıp ters şekilde beton zemine düşen otomobil hurdaya döndü. Kazayı gören çevreden geçen vatandaşlar 112’ye haber verdi.

Araçta bulunan sürücü İlhan Destanlı ve 18 yaşındaki Zeynep Uğurlu vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralanırken, aracın arka koltuğunda bulunan 44 yaşındaki Gülşen Uğurlu ağır yaralandı. İlhan Destanlı ve 18 yaşındaki Zeynep Uğurlu kendi imkanları ile ters duran araçtan çıktılar. Aracın arka koltuğunda sıkışan kadını kurtarmak için, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri ile vatandaşlar seferber oldu. Sıkışan kadın, kısa süre içinde bulunduğu yerden kurtarılıp, ilk müdahalenin ardından 112 Acil Servis ambulansı ile İnegöl Devlet Hastanesi acil servisine götürülerek tedavi altına alındı. Diğer iki yaralı ise özel araçlarla acil servise götürüldüler.


İlhan Destanlı ve 18 yaşındaki Zeynep Uğurlu’nun sağlık durumlarının iyi olduğu, Gülşen Uğurlu’nun ise sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi. Boşluktaki otomobil vinç ile olduğu yerden çıkarılırken, kaza ile alakalı tahkikatın sürdüğü bildirildi.

İHA

Son Güncelleme: 17.07.2014 21:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<