İnegöl'de Nefes Kesen Kovalamaca!

-

20 Temmuz 2014 Pazar 02:31 2014-07-20 02:33:28
İnegöl'de Nefes Kesen Kovalamaca!

Cuma günü 17.30 sıralarında çeşitli suçlardan dolayı aranan B.A. adlı şahsın 41 PG XXX plakalı hafif ticari araçla Eskişehir istikametinden İnegöl istikametine geldiği ihbarını alan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, İnegöl’ün Ankara istikametinden girişi olan Avarlar kavşağında önlem aldılar.

Avarlar kavşağına gelen hafif ticari araç, dur ihtarına uymayarak Mesudiye mahallesi istikametine kaçmaya başladı. Emniyet ekipleri tarafından kovalanan araç, kaçarken banketlere çarpması sonucu ön ve arka tekerinin patlaması sonucu fazla kaçamadı. Mesudiye mahallesi 1. Işık sokakta sıkıştırılan hafif ticari araçta bulunan 25 yaşındaki B.A. ile 30 yaşındaki E.E., asayiş ekipleri tarafından gözaltına alınırken, bir erkek şahıs ile G.Ç. adlı bayanın tarlalara doğru kaçtığı belirtildi. Hafif ticari araçta yapılan arama sonucu bir adet tüfek bulunurken, kaçan şahıslar tarafından ise aracın yaklaşık50 metreuzağında otluk alana atılan bir adet tabanca bulundu.

Eskişehir Emniyet Müdürlüğünün ihbarı üzerine İnegöl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alınan B.A. ile E.E., İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisinde yapılan sağlık kontrollerinin ardından, ifadeleri alınmak üzere Emniyet Müdürlüğüne götürülürken, olay yerinden kaçan 2 şahsın yakalanması için arama çalışmalarının başlatıldığı, olayla ilgili gerekli tahkikatın sürdüğü belirtildi.

Yıldırım Gazetesi

Son Güncelleme: 20.07.2014 02:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<