İnegöl'de Otomobil Bariyerlere Çarptı: 2 Ölü

.

09 Aralık 2014 Salı 16:29 2014-12-09 16:32:37
İnegöl'de Otomobil Bariyerlere Çarptı: 2 Ölü
Bursa-Ankara Karayolu üzeri Mezit 7 Güneykestane mevkiinde meydan gelen kaza da özel otomobil bariyerlere çarpması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti.
 Saat 13.30 sıralarında Ankara istikametinden İnegöl’e seyir halinde olan sürücü 75 yaşındaki Temel Özel yönetimindeki 06 BU 6179 plakalı özel otomobil, Güneykestane mevkiinde virajı alamayarak direksiyon hâkimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan özel otomobil yolun sağında bulunan bariyerlere çarpıp üzerinden takla atmaya başladı. Yağmur suyu kanalına düştükten sonra yamaçtaki ağaca çarpan otomobil, yağmur suyu kanalı içerisinde düz duran özel otomobil adeta hurdaya döndü.
Kazayı görenler durumu 112 ve İtfaiyeye bildirdi. Araç içerisinde sıkışan sürücü Temel Öz ile eşi 64 yaşındaki Yadigar Öz, olay yerine gelen İnegöl İtfaiyesi Arama Kurtarma ekipleri ve 112 Acil Servis Ambulansındaki sağlık görevlilerinin müdahalesi sonucunda çıkarıldılar.
Otomobil sürücüsü Temel Öz, olay yerinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ağır yaralı Yadigar Öz ise ilk müdahalenin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil servisine götürülerek tedavi altına alındı. Yadigar Öz’de, kazadan bir saat sonra tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Kaza ile alakalı tahkikatın sürdüğü bildirildi.

Son Güncelleme: 09.12.2014 16:32
Anahtar Kelimeler:
InegölKazaMezit
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<