banner359

İnegöl’de ramazan bir başka

27 Mayıs 2019 Pazartesi 12:53 2019-05-27 14:21:18
İnegöl’de ramazan bir başka

İnegöl Belediyesi, ramazan ayı etkinlikleri kapsamında heykel önünde düzenlenen ‘Ramazan Özel’ programıyla ilçe halkına unutulmaz bir gece yaşattı.

11 ayın sultanı Ramazan-ı Şerif’i düzenlediği farklı programlarla dolu dolu geçiren İnegöl Belediyesi, bu programlar kapsamında Atatürk Anıtı önünde ‘Ramazan Özel’ programı düzenledi. Ramazan ayının ruhuna uygun etkinlik ve gösterilerle ilçe halkını buluşturan İnegöl Belediyesi, teravih programları ve orta oyunu gösterilerinin yanı sıra Türk Sanat Müziği Korosu ve İnegöl Belediye Tiyatrosu’nun gösterileriyle takdir topladı.

Belediye Başkan Yardımcısı Rıdvan Kocaağa’nın da katıldığı program, renkli görüntülere sahne oldu. Koronun seslendirdiği eserlerle kulakların pasını sildiği gecede, tiyatro ekibi de gösterileriyle geceye renk kattı.

Son Güncelleme: 27.05.2019 14:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<