banner359

İnegöl'de silahlar konuştu!

-

22 Temmuz 2014 Salı 03:21 2014-07-22 03:21:54
İnegöl'de silahlar konuştu!

 Geçtiğimiz Cuma günü akşam saat  20.30 sıralarında Mesudiye mahallesindeki  evine yaya olarak gitmekte olan 21 yaşındaki C.K., Mesudiye alt geçidinden geçtiği sırada, yanından geçen O.A. adlı şahısla tartışma yaşadı. Yaşanan tartışma ile yoluna devam eden C.K.’ya, arkasından gelen O.A. belinden çıkardığı kurusıkı ile yakından ateş etti. Ateş eden O.A. olay yerinden kaçtı. Yakından ateş edilmesi sonucunda sırtından yaralanan C.K., olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansındaki sağlık  görevlilerinin ilk müdahalesinin ardından, İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine götürülerek, buradaki işlemler sonucu  tedavi altına alındı.

Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu bildirilirken, emniyet ekipleri olay yerinden kaçan şahsın bulunması konusunda tahkikat başlattı.

Yıldırım Gazetesi

Son Güncelleme: 22.07.2014 03:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<