İnegöl’de terör operasyonu 1 gözaltı

02 Mayıs 2019 Perşembe 14:01
İnegöl’de terör operasyonu 1 gözaltı


Bursa İl Emniyet Müdürlüğü’nün Bursa genelinde gerçekleştirdiği operasyonda terör örgütü propagandası yaptığı 16 kişi gözaltına alınırken İnegöl’den de 1 kişi gözaltına alındı.
Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri sosyal paylaşım sitelerinde terör örgütü yaptığı tespit edilen 16 kişiyi hakkında soruşturma başlattı.
Başlatılan soruşturma kapsamında Bursa merkez ile İnegöl, Gürsu, Gemlik ve Yenişehir ilçelerinde belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi.
Gerçekleşen operasyonda, DHKP/C ve THKP/C propagandası yaptıkları iddia edilen 9, PKK propagandası yaptıkları öne sürülen 7 zanlı gözaltına alındı.
Şüpheliler, Bursa emniyet müdürlüğüne getirildi.
İNEGÖL’DEN 1 KİŞİ GÖZALTI
İl emniyet müdürlüğünün gerçekleştirdiği operasyonda toplamda 16 kişi gözaltına alınırken İnegöl’den de bir kişi gözaltına alındı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<